Киберсигурност: архитектура и стратегия

Впечатлете своите B2B партньори с нивото на защитата си

Одит на защитните ви механизми

Уязвими ли сте към атаки? Нека разберем!

Нямате отдел за киберсигурност?

Услугата Virtual CISO действа като ваш собствен отдел от защитници

Имате нужда от бърза помощ?

Говорете с експерт СЕГА

Сигурност без посредници

Хората работят с консултантите и решенията за киберсигурност на Атлант, защото ние не препродаваме продукти за сигурност. Всяка препоръка, която правим, се основава на солидна архитектура за сигурност.

Ние предлагаме персонализирани и управлявани услуги за сигурност, разработване на архитектура за сигурност, оценка на кибернетичната уязвимост, консултации за сигурност и внедряване.

Изграждаме сигурни системи.

Нашите услуги за киберсигурност:

Консултации за сигурност в облака

Office 365 има над 280 настройки за сигурност, повечето от които са изключени по подразбиране. AWS и Google Apps са сходни - и ние помагаме на нашите клиенти да защитят цялата си облачна инфраструктура.

Подготовка за сертифициране по CMMC

Помагаме на нашите клиенти да се подготвят за сертифициране по CMMC, като развиват всички 17 области на способностите.

Мониторинг на сигурността

Знаете ли какво точно се е случвало в мрежата ви през последните 24 часа? Нашата услуга за наблюдение ви осигурява пълна видимост и ви помага да откривате заплахите, преди да са се превърнали в атака.

Нашите невероятни клиенти

Благодарим на нашите клиенти за техния бизнес и ви приветстваме да се присъедините към тях!

Клиентите ни разчитат на нашата компания за киберсигурност в Ню Йорк, Лос Анджелис, Чикаго, Хюстън, Финикс, Филаделфия, Сан Антонио, Сан Диего, Далас, Сан Хосе, а в Европа работим в Берлин, Мадрид, Рим, Париж, Виена, Будапеща, Лисабон, Прага, Атина, Хелзинки, София, Копенхаген, Стокхолм и Люксембург.

Сигурни ли са клиентите ви при вас?

Ако не можете да отговорите положително на този въпрос, има вероятност да не разполагате с надеждни процеси за опазване на техните данни.