SEO Вземи - отпимизация на сайт класиране на първа страница в Google

Оптимизация на сайт и класиране на първа страница в Google

Класиране на сайт на първа страница в Google резултатите. Защо е важно е сайта ни да е в първите 10 резултата?

PPC реклама в интернет

Онлайн рекламата е бърз и ефективен вариант за класиране в Google и привличане на целева аудитория.

Запознайте се подробно с SEO (Search Engine Optimisation) Разберете всичко за оптимизацията на сайт през 2021г.

Безплатна Оптимизация на сайт

Имате възможността да се възползвате от SEO услугите ни безплатно в рамките на месец, ако сте наш клиент.

Извършваме детайлна проверка на обратните връзки към вашия сайт или сайтовете на ваши конкуренти.

Възстановяване от наказания

Помощ за премахване на наказания от Google търсачката при загуба на позиции в резултатите от търсене.

Класиране на първа страница

Класиране на първа страница в Google Резултатите

Video Thumbnail

SEO ЦЕНИ

Цени и месечни планове за SEO оптимизация на сайт

12 месеца
24 месеца

SEO Стандарт

Класиране в Google на малки уебсайтове с до десет главни страници.

599
/ месец
Предпочитан

SEO Бързи резултати

Класиране на първа страница в Google на сайтове със силна конкуренция.

699
/ месец

Цялостен SEO Маркетинг

Първа страница в резултатите с комбинация от месечни SEO услуги.

900
/ месец
Ако не сте сигурни какъв SEO план да изберете

Колко бързо сайта ми ще подобри класирането си?

Ще видите първите резултати от SEO оптимизацията на сайта си от 1-4 месеца след стартиране на кампанията ни.

Гарантирате класиране на първа страница в Google?

Единствената SEO агенция, която гарантира класиране на първата страница в резултатите при пълно съдействие от клиента.

Има ли отстъпки от цените на SEO плановете?

До -40% отстъпки от цените за SEO оптимизация, предлагаме за всички клиенти с изработен и поддържан от нас уебсайт.

SEO оптимизацията не е ли пласибо ефект?

Статистиката ни от 2022г. сочи, че проведените от нас SEO кампании имат между 12-36% повече ROI от всяка маркетингова стратегия.

Подобрете видимостта на уебсайта си в търсачките с нашата професионална услуга за SEO аудит. Идентифицирайте и премахнете проблемите, които пречат на уебсайта ви да постигне пълния си потенциал.

SEO НА САЙТА

SEO ИВЪН САЙТА

Създаване на оригинално съдържание за сайт, копирайтинг, контент маркетинг въвеждане на данни и продукти.  

Месечни SEO цени и планове

SEO цените на плановете ни са цени за комбиниран пакет от услуги. В случай, че сте наш клиент, вече използвате услугата „Оптимизация на сайт и класиране в Google“ на много по-ниска цена от посочените. Нашите клиенти се възползват от предимствата на SEO ценови планове. SEO плановете включват множество услуги подобряващи класирането на сайт и се предоставят всеки месец с абонамент.

Как да изберем подходящ SEO план?

За да прецените какъв SEO план е най-подходящ за вашия уеб сайт, прочетете повече за различните SEO услуги на нашия сайт. Поръчайте SEO анализ на сайт или направете безплатна консултация. Ще ви насочим. За нас е важно качеството. След запознаване с уеб сайта, на който ще правим оптимизация, ще ви препоръчаме нищо излишно, а само точно това, от което имате нужда.

Важно е клиентите ни да разберат, че инвестирайки в подобряване на класирането на сайта си в Google чрез SEO услуги, те спестяват от PPC (платена онлайн реклама). Вижте предимствата и недостатъците на двете услугим, за да изберете от каквото има нужда вашият сайт. За дългосрочни резултати – препоръчваме SEO.

Нашите клиенти на първа страница

От всичките ни клиенти нямаме такива, които не са се класирали на първа страница в резултатите на търсачката. Когато работим с клиент първата страница е основната ни цел. Обикновено постигаме класиране на първа страница след 3-4 месечна SEO оптимизация на сайт. Резултатите зависят от множество фактори като качеството на съдържанието на клиента, неговия бюджет, конкуренцията и други.

На първа страница в Google има само 10 позиции, които не са платена реклама. Много е важно след като веднъж стигнем първа страница да направим всичко възможно да се задържим там. Борбата за ТОП 5 позиции е безмилостно жестока, а ако влезнете в ТОП 3 през първата година това означава, че взаимно сме положили много усилия и те са възнаградени с резултати.

Резултатите от подобряването на класирането, обикновено се задържат двойно повече от времето отделено за SEO оптимизация. Това не е златно правило. Взимат се предвид:

  • качеството на ON PAGE работата
  • силата на SEO кампанията
  • постоянството и качеството на текстовете

Освен, че класираме сайтовете на клиентите си на първите позиции в търсачката ние непрекъснато работим, за да ги задържим там. Работата изисква време, пари и труд, но си заслужава, защото възвръща инвестицията многократно във времето. Пригответе се с търпение. Резултатите ще дойдат скоро!

SEO 2.0 и SEO 3.0 бяха измислени термини от тъй наречените оптимизатори или SEO-та. Всеки, който реши, че иска да има вариация на ключовата дума „Search Engine Optimisation“ си измисляше някаква нова версия на SEO, която уж надгражда към предишната. Интерпретирайки до момента познатите технологии за класиране чрез нови синоними и добавяне на основните новопоявили се изисквания на Google към предишната версия. Така се роди най-последната тенденция при оптимизацията на сайтове, а именно SEO 4.20.

Безплатно SEO? Има някаква уловка?

Няма уловка. SEO оптимизацията изисква голям ресурс от време и енергия. Безплатно, означава без да плащаш пари. Може би това е уловката. Докато се научим ние SEO-тата да оптимизираме сайтове сме платили друга цена. Чрез време, усилия, непрекъснато следене на Google обновленията и алгоритмите, и множество експерименти сме се превърнали в експертите, които сме. Вие имате възможността безплатно да се научите да оптимизирате сайта си сами. Въоръжете се с търпение и се запишете безплатно използвайки полетата по-горе.

Научи се сам безплатно да правиш SEO оптимизация на сайт

Очаквайте само най-актуално SEO съдържание на БЛОГ страницата ни, където ще каним различни гост блогъри в качествтото си на SEO специалисти. Ако започнете постепенно от първи урок и прочетете цялата информация ще придобиете добра представа в какво се състои работата ни и как сами да класирате сайта си. Понеже оптимизацията на сайт не се учи за един ден, може да нямате времето да разберете и изпробвате SEO в детайли. Може да не ви се рискува с репутацията на домейна, който имате. В такъв случай заповядайте да направите консултация с нас и да видим проекта заедно. 

Scroll to Top