0883230313 info@waveestetic.com град Стара Загора, ул. „Александър Батенберг“ 28 (бизнес център Сити)

Услуги

HydraFacial MD - Звездна грижа за кожата

HydraFacial е подходяща за всеки тип кожа и има широк спектър за решаване на естетически проблеми. Дори само след една терапия ще изглеждате чудесно и ще се чувствате страхотно!

PRIME LASE HR - Диодна лазерна епилация за жени и мъже

Терапията е предназначена да превърне в реалност мечтата Ви за съвършено гладка кожа без нежелано окосмяване. Апарата дава отлични резултати в естетичния сектор.

Мезотерапия - Ефективен и траен метод срещу процеса на стареeне на кожата

Мезотерапията е един от най-ефективните методи за справяне с кожните несъвършенства. Подходяща за тяло,лице и скалп.

HIFU лифтинг - Стяга и повдига кожата, стимулира производство на колаген и еластин

Върнете времето назад! Иновативен, безопасен и ефективен начин да подмладите кожата си и да възстановите меките тъкани на лицето и тялото. Уникални резултати видими веднага, а от 2 до 8 седмици се разгръща и пълният ефект от процедурата, който е дълготраен до 5 години!

Вагинално подмладяване - Подмладяващи процедури за най-деликатните части

Терапия за интимна грижа. Процедурата има доказан ефект при сексуална дисфункция, инконтиненция, намалено сексуално удоволствие при разширено влагалище, вагинална атрофия и сухота в следствие на менопаузата.

Електромагнитно скулптуриране на тяло

ДА! Възможно е! Нова ера в процедурите за тяло! Електромагнитно скулптуриране на тяло е единствената технология в естетичния сектор, която Изгаря нежеланите мазнини и същевременно Изгражда мускули.

PlasmAge by BRERA

Изключително добри резултати се постигат в зоната около устата и очите – за лифтиране и отстраняване на излишната кожа на клепача - неоперативна блефаропластика или още наричана блефароплазма!

loading...