Търси

Създаване на онлайн магазин

Работещ бизнес с малка инвестиция

Създаване на онлайн магазин

4Stupki.com

Вече е много лесно и изключително достъпно да се сдобиете с онлайн магазин! Ето някои предмства, които получавате със системата на 4stupki.com

24/7 мониторинг

Имате пълен контрол над онлайн магазина си, виждате всички поръчки и промени в реално време, 24 часа 

Няколко езика

За да обхванете по-широк кръг от потенциални клиенти, можете да преведете оналйн магазина на няколко езика

Безплатни мобилни дизайни

Избирате измежду десетки мобилни безплатни дизайни, като можете да сменяте дизайна си, когато пожелаете.

Чатове

Можете да сложите различни добавки, като напимер чат, който ще улесни комуникацията Ви с клиенти.

Пълен достъп до админ панел

Нанасяйте промени, добавяйте нови страници и продукти, когато пожелаете. На практика от админ панела можете да промените всичко по дизайна на онлайн магазина си.

Работите от където поискате

Наблюдавайте нови поръчки дори през мобилния си телефон, когато сте извън офиса/дома си. 

На кой ще продавам?

Преди да започнете със създаването на онлайн магазина си, трябва ясно да си отговорите на няколко въпроса - към кого е насочено съдържанието/продуктите? Дали само към мъже или само към жени, на каква възраст, с какви интереси, от кои градове и т.н. От тези "подробности" зависи всъщност всичко - визията /цветове, снимки, текст, оформление/ , ключовите думи, а след това и насочването на рекламата.

Стартиране на онлайн бизнес

Ако искате да стартирате перспективен бизнес, но с по-ниска цена за инвестиция, то онлайн търговията е правилния избор за едно добро начало, с не толкова голяма сума. Ние, от 4stupki.com, спомагаме за развитието на малкия бизнес, затова предоставяме изключително изгодни условия за стартиране на онлайн магазин. Не е ли най - добрият избор да дадете по-малко пари за изработката на самия онлайн магазин, а останалата предвидена сума да инвестирате в реклама?

И със сигурност онлайн магазин Ви ще изглежда доста впечатляващо и стратегически оформен с цел провличане на купувачи, въпреки ниската си цена!

СЪЗДАВАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Онлайн магазин на физически магазин

Ако имате вече съществуващ бизнес и например физически магазин, но искате да увеличите печалбите си, то най-добрия съвременен начин да го направите е като пренесете бизнеса си и в уеб пространството.

Интернет търговията е много перспективен вариант за печалби. Освен това, е много престижно да предоставите на клиентите си удобството да пазаруват ваши продукти от уюта на своя дом. А също и на вашите фенове от други градове да поръчват лесно и редовно.

Лесната за ползване платформа позволява да качвате продукти, когато си поискате и се публикуват веднага щом натиснете бутон "Запази".

Създаване на онлайн магазин


© 2017 - 2024 Всички права запазени