ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА В БЪЛГАРИЯ
  • За поръчки и въпроси:
  • 0889550655 /
  • 0883955065
  • Работно време: Понеделник - Петък: 9-18ч. Събота - Неделя: 10-17ч.

БЪРЗА ДОСТАВКА
ЗА ВСИЧКИ АРТИКУЛИ

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ.

ПРОВЕРКА НА ПРАТКАТА
ПРОВЕРКА ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ.

ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА
ЛЕСНО И УДОБНО!



За поръчки и въпроси
0889550655

МЕБЕЛИ ЗА ВСЕКИ - онлайн магазин за мебели

Мебели за всеки е онлайн магазин, в който ще намерите красиви, функционални и модерни разработки за обзавеждане на дома, офиса, заведението и обекти обекти с различно предназначение. В търсене на идеалния място за покупка мебели в София, неизбежно ще попаднете и на нашия уебсайт.

Какво ви предлагаме?

Убедени сме, че ще ви спечелим с разнообразието от стоки, с високото качество на всяко отделно изделие, с имената на производителите, чиято продукция предлагаме и не на последно място – с изгодните цени на всички селектирани от нас стоки.

Трудно бихме могли да изброим всички категории, включващи мебелите и уредите за бита, присъстващи в продуктовия ни каталог. По-лесно е да посочим коя част от обзавеждането сме пропуснали да добавим, защото всъщност такава няма. В каталога ни ще откриете дори незначителните на пръв поглед компоненти от жилищното обзавеждане – от крупните и масивни до дребните декоративни детайли.

Ние ви предлагаме:

Обзавеждане за спалнята и детската стая

Всичко, необходимо за превръщането на спалнята в любимо място за релакс и презареждане на батериите присъства в нашия електронен магазин. От многокомпонентни спални комплекти до легла с различен дизайн, функции и облик - всичко, от което едно изискано модерно помещение се нуждае, е тук и е способно да задоволи дори най-взискателния вкус и специфични изисквания.

Не е пропусната и детската стая, като на нея сме посветили специално внимание. В нашия каталога ни ще откриете цялостно детско обзавеждане, както и единични решения, в случай че решите да изградите интериора в стаята на детето по собствен вкус и предпочитания. При нас ще намерите богат избор от детски легла, ученически бюра, гардероби, етажерки и любимата мека мебел на малчуганите – пуфовете и барбароните.

Кухня, хол и всекидневна

При нас ви очакват голям брой практични, качествена и евтина мебелировка за кухня. Чудесните ни кухни са дело на утвърдени родни производители, както и меката кухненска мебел, масите, трапезните столове, мивките и кухненските шкафове. Разполагаме с богат асортимент от абсорбатори, смесителни батерии и кухненски уреди за вграждане на прочутата немска марка - Teka.

Ако търсите ефектни, удобни и качествени, но евтини мебели за хола и всекидневната, то в нашия електронен магазин изобилието от изделия, отговарящи на тези характеристики е наистина огромно. В сайта ни ще откриете модерни секции, холови ъгли и гарнитури, холни масички, табуретки, тв шкафове и др. Не сме забравили и антрето, подготвяйки огромна колекция от портманта, закачалки и шкафове за обувки.

Защо да закупите обзавеждането за дома по интернет?

Предлагането на мебели за дома в глобалната мрежа набира все по-широка популярност и в нашата страна. Това се дължи на слабото им предлагане в повечето отдалечени от столицата градове, както и на липсата на време, нужно за посещение на физическите мебелни къщи в София.

Дори за столичани е по-удобно и изгодно да закупят нужните за дома мебели онлайн, защото електронната търговия им спестява излишния разход на най-оскъдните днес ресурси – време и физически сили. За нашите сънародници, живеещи в различни точки на страната, е невероятно удобство да могат да закупят модерни и стилни компоненти за интериора изцяло по интернет.

Нашият магазин ви дава достъп до изделия на водещи български и чуждестранни производители, като ви спестява нуждата да пътувате до близкия град и да се ограничавате с оскъдното наличие на подходящи решения. С възможността да закупите модерни и практични мебели онлайн, вие получавате и пълна независимост, на каквато се радва всеки съвременен европеец.

✅ Само с търговска дейност ли се занимава магазин Мебели за всеки❓

Компанията ни развива успешна търговия с мебелни продукти на територията на цялата страна, но важна част от дейността ни е и производството на мебели. В каталога ни ще откриете чудесни мебелни изделия с марка „Мебели за всеки”, голяма част от които са изработени от естествена дървесина.

✅ С коя куриерска компания работите❓

Доставките на закупените продукти се делят на две категории – стандартна (с наш транспорт) и по куриер. Предимството на доставките, направени с наша логистика, е възможността за качване на мебелите до етажа на клиента – разполагаме с екипи, които ще изпълнят вместо вас тази тежка задача.

✅ Предлагате ли монтаж на закупените мебели❓

Да, при направена заявка от ваша страна, можем да изпратим наш монтажен екип, който да извърши монтажа на закупения продукт – мебел или домакински електроуред.
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ