Български
Търси

HISUNMOTORS Group

Може да не Ви е най-познатото име в моторният бранш, или може би вече се радвате на някой от многото ни модели UTV и АТV. В продължение на години, HISUN MOTORS Group  е произвел продукти за някои от най-големите имена в UTV и ATV сектора. В действителност, HISUN™ MOTORS   Group последователно се нарежда сред най-големите доставчици на UTV в САЩ и Канада, година след година.

Научете повече

ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

HMF Racing е лидер в индустрията за отработени газове от 1997 г. насам. Предлагаме персонализирани ауспуси за отработените газове на вашият Мотор, ATV и системи за отработените газове UTV (Side-by-Side) за повечето големи производители в бранша. Независимо дали ще е за офроуд, състезание или просто искате да получите по-добро представяне от вашата машина, ние имаме изпускателна система, която да отговаря на Вашия стил.

 

HMF е марка за ауспуси, които са добре познати в офроуд  общността , като едни от най-ефективните изпускателни системи за ATV и UTV. Като лидер в производството на персонализирани части и цветове, HMF разработва висококачествени системи за отработени газове в различни серии. Всяка серия има свои собствени уникални атрибути, които я правят различна от останалите.

 

Детайли
© 2016 - 2024 Всички права запазени