UA-62379359-5
Изработка на сайт
Вход
Последни Новини
За нас
04/03/2016 18:40
|
0 коментара
Виж всички новини
Галерия

Ремонт на покриви Вътрешни ремонти на добри цени съобразени с възможноста на клиента от Професионалисти - Фирма АНСИЛИНГ ЕООД 0884 956 219

ИМАТЕ НУЖДА ОТ РЕМОНТ НА ПОКРИВИ

Нашият съвет е да се обърнете към специализирана фирма с опит в тази дейност - най вече предлагащи  сключване на договор за изпълнение, като в него подробно са описани всички операции, уточнени са цените и е фиксиран крайния срок за предаване на обекта.По този начин ще се застраховате (доколкото това е възможно) от опити за “измъкване” от отговорност след направеният ви ремонт. В противовест с логиката, често пъти и офертите от реномираните и утвърдили се фирми са еквивалентни на тези направени от майстори самозванци.

Фирма АНСИЛИНГ ЕООД Предлага Ремонт на покриви на достъпни цени,Хидроизолация на покриви,Усвояване на тераси зидане, Изграждане на покриви,Вътрешни ремонти,Външни ремонти,Отстраняване на течове. Работим с най висококачествените материали на пазара. С годините е сформиран професионален екип от Майстори за покриви, доказал се с качествен експертен труд и гаранция за перфектна работа в строителството и ремонта на покриви.

 Раборим само с качествени материали от утвърдени фирми, за да смее сигурни, че клиентите ни ще бъдат удовлетворени. Експресни огледи доверието от Вас, качеството от нас Гаранцията за всички извършвани услуги в зависимост от типа на услугата e от 5 до 15 години.  Ако изберете нас, получавате качество и компетентни решения.Независимо от целевата група – строители, дистрибутори, архитекти, майстори на покриви или крайни потребители, нашата професионална компетентност Ви гарантира сигурни покривни решения за поколения напред.

АНСИЛИНГ залага на иновационните решения, за да оправдае високите очаквания на клиентите както днес, така и утре. Нашите покривни решения гарантират функционалността на всяка сграда и повишават жизнения стандарт на обитателите.

 

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С МЕТАЛНИ КЕРЕМИДИ.

SIGLA е пресован под формата на метални керемиди, двустранно горещо поцинкованстоманен лист /0,5 – 0,6 mm/ с полиестерно покритие. Материалът за покривите SIGLA гарантира високо качество и устойчивост на атмосферни влияния и UV – лъчи. Металните керемиди са много здрави, не се нуждаят от почистване и с годините не губят устойчивостта си спрямо различни въздействия. В допълнение те са леки , може да се поставят върху вече съществуващи покриви. Незапалими са, излъчват топлина при нагряване и стопяват снега и леда. Издържат ветрове със скорост 180км/час. Металните покриви са енергетично ефективни , отразяват топлината и тя не се губи.Така може да се спести повече от 20% ,от сметката за отопление.

Как да разберем кога покривът се нуждае от намесата на специалист в 
-Наличието на течове е основният критерий, по който ще разпознаете нуждата от поправка на покривната конструкция. Това може да е в следствие от неправилно полагане на керемиди, изгнили летви, дъсчена ламперия, повредени улуци.
– Специалистите делят причините за проблеми в покрива на естествено износване на елементите или некачествен демонтаж и монтаж на покривната конструкция.
-Поправянето й ще намали сметките ви за отопление, затова не чакайте дефектите по покрива да станат непоправими.
-Добрата визия на покрива дава приятен облик на цялата постройка, затова не подценявайте нейното значение.

В секцията услуги на сайта  може да разгледате основните типове покривни конструкции.  – Вилен тип покрив;  – Двускатен кръстосан покрив;  – Кръстосан покрив пирамида;  – Наклонен покрив;  – Плосък покрив;  – Покрив с начупени скатове;  – Покрив тип Боне;  – Покрив тип два ската;  – Покрив тип мансарда;  – Покрив тип Пирамида;  – Покрив Скосен;

Освен с високото качество на работа и на материалите, с които работим, ние можем да се похвалим и с едни от най-разумните цени за този тип ремонтни дейности. В унисон с потребностите и възможностите на нашите клиенти, цените ни са първото нещо, което грабва тяхното внимание.



  • Ремонт на покриви,
  • Хидроизолация на покриви,
  • Изграждане на нови покриви,
  • Демонтаж и монтаж на нови улуци, и водосточни тръби,
  • Вътрешни ремонти,
  • Частични ремонти отстраняване на течове, 100%
  • Тенекеджийски услуги,
  • Усвояване на тераси, и Зидане
  • Направа на навеси, с метални и дървени конструкци,
  • Изграждане на дворни огради,  и зидове.
  • Бояджийски услуги,
  • Ремонт на комини, и обшиване

Изгодни оферти за дрехи

© 2015 - 2024 Всички права запазени