Slide 1

Защитете вашето съдържание.

Започнете да защитавате своето онлайн съдържание с Шийлд България. Лесно решение за защита на снимки, видеоклипове, писмено съдържание, софтуер, и обекти на Авторско право.

Slide 2

Дръжте крадците на съдържание далеч!

Защитете съдържанието на уебсайта си с нашите значки за защита.

Крадците на съдържание ще се замислят.
Ваш собствен сертификат за защита.
Наблюдение на вашите защитени страници.
Ефективен начин за борба с нарушаването на авторското право.

Slide 3

Сертификат за защита

Уведомете хората, че сте защитени от Шийлд България и вашето съдържание е защитено с Сертификат за статус на защита

previous arrow
next arrow

Как защитаваме вашето Съдържание?

Тази услуга е общност от потребители за защита и прилагане на съдържание, които правят публикуването и потреблението на съдържание в интернет по-добро. Ние имаме разработен собствен Софтуер, който следи денонощно за вашето съдържание и ако то бъде публикувано някъде без ваше разрешение ние автоматично получаваме известие и започваме процеса по свалянето му.

Какво можем да премахнем за вас!

Изображения

Текст

Видео

Аудио

Клевета

Софтуер

Защо Шийлд България ?

 

Времето е всичко

Скоростта е от съществено значение. Трябва бързо да свалите откраднатото си съдържание. Колкото по-малко време е публикувано вашето съдържание, толкова по-добре. Поради много причини. Знаем, че бързото премахване на вашето съдържание е важно. Всички наши случаи на сваляне използват кодове за дата и час за проследяване на процеса.

Необходими са 3 минути, за да попълните нашия формуляр за сваляне и да стартирате вашия случай. Най-вероятно ще премахнем вашето съдържание, преди да можете да намерите адвокат, който да работи по вашия случай.

С опита идва и знанието.

Опитът със случаи на сваляне в Шийлд България означава, че нашият екип знае най-бързия път за премахване на вашето откраднато съдържание. Имаме правилния процес и процедури за обработка на случаи. Шийлд България изгради система за обработка на случаи на сваляне, която създава най-ефективния, бърз и ефективен процес на премахване на съдържание. Независимо дали става въпрос за 1 случай на сваляне или 1 милион случая.

Използването на Шийлд България е просто по-евтино и по-бързо.

Адвокатите са експерти в правото – ние в Шийлд България сме експерти в интернет. Техният бизнес е законът, а нашият е интернет и затова можем да правим това, което правим, по-бързо и по-евтино!

Има много ситуации, в които наемането на адвокат е задължително. Правните общности са ценни партньори в борбата срещу нарушаването на авторските права, защитата на съдържанието и преследването на крадците на съдържание обект на Авторско Право. Шийлд България често работи с адвокати, за да им помогне в борбата с нарушителите на авторско право по цял свят. За нас е обичайно да работим с адвокати или адвокатски кантори, за да помогнем на нашите клиенти или да помогнем на клиент на адвокатска кантора да бъде премахнато съдържание обект на Авторско право.