ОТБЛИЗО МЕДИЯ

ОТБЛИЗО МЕДИЯ е сдружение с предмет на дейност създаване на интерактивни медии, уеб дизайн и реклама, интернет доставки и мрежова администрация, сървърни конфигурации, домейн и хостинг услуги, изграждане на локални мрежи и решения, видеонаблюдение, хардуерни и софтуерни технологии, сервизно обслужване на компютри, поддръжка и оптимизация на сайтове.

Интернет пространство

Интернет се развива с течение на годините като практично рекламно и бизнес пространство. Интернет разполага с постоянно усъвършенстваща се и налагана в много кратко време високотехнологична среда, която борави с различен тип информация – видео, аудио, текст и картини, както и активна връзка медия - потребител, за разлика от телевизията и радиото.

Интерактивната общност

Целта на тази общност е чрез няколко свързани с една основна идея сайтове, да се отговори на различните потреби и нива на социална комуникация. Членовете на общността определят насоката и съдържанието на медиите като автори или посредством динамична връзка с администраторите и модераторите на сайтовете чрез идеи, мнения и предложения.

Интерактивни медии

Социална медия Отблизо
Село Габровица - община Белово
Вилна зона Долна баня
ОТБЛИЗО МЕДИЯ
Общност ОТБЛИЗО МЕДИЯ

Идеята на ОТБЛИЗО МЕДИЯ

Приоритетна идея на медията е реализацията на общност от сайтове, обединени в домейна Otblizo.com.

+ Повече
Общност ОТБЛИЗО МЕДИЯ

Общност ОТБЛИЗО МЕДИЯ

Интерактивната oбщност ОТБЛИЗО МЕДИЯ се структурира и реализира на базата на три основни фактора.

+ Повече
Общност ОТБЛИЗО МЕДИЯ

Социална медия ОТБЛИЗО

Социалните медии са съвременен феномен, който спокойно може да бъде наречен социална революция.

+ Повече